YRITTÄJÄ SENSUM KY HYVINVOINNIN TAKANA

 

Olen 46- vuotias runsaasti vaikeistakin elämänkokemuksista kokemusta omaava nainen. Polkuni yrittäjäksi on tapahtunut oikeastaan luonnollisesti - olen varttunut yrittäjäperheessä lapsuuteni ja elänyt yrittäjäperheen arkea ja elämää. 

 

Olen peruskoulutukseltani sairaanhoitaja/terveydenhoitaja. Tällä alalla olen työskennellyt noin 15- vuotta niin perussairaanhoidossa sekä sairaalassa että työterveyshuollossa. 

 

Kouluttauduin vyöhyketerapeutiksi 2011 työni ohessa. Yrittäjänä olen toiminut kokopäiväisesti 7- vuotta. 

 

Arvomaailmaani ja lähtökohta hoidoissani on kohdata ihminen ihmisenä ja käyttää omaa tietotaitoani ja elämänkokemusta apuna hoidoissa. Ihminen tarvitsee kuulemista, näkemistä ja hyväksyntää. Sitä saa minulta - olipa tilanne miten hankala tahansa! 

 

Lisäkoulutuksia minulla on shiatsuhoitamiseen sekä olen myös kouluttautunut kokemusasiantuntija mielenterveystyössä. Kokemusasiantuntijana annan panostani mielenterveystyöhön eri tahoille mm. luennoiden ja vertaistuen merkeissä. 

 

Erityisesti minulla on kykyjä kohdata burn out, masennus, epävakaa persoonallisuus, pakko-oireiset toiminnot sekä erilaiset riippuvuudet ( myös läheisriippuvuus). Tunnelukot ovat myös erityisosaamistani. 

 

Olet lämpimästi tervetullut hoitoihini!