VYÖHYKETERAPIA

 

Kokonaisvaltaisessa vyöhyketerapiassa yhdistyy voimakkaasti keho ja mieli. Tunnevyöhyketerapia on syvästi tunnetaakkaa purkava hoitomuoto, jota meille kaikille kertyy elämän varrella kehon tunnemuistin myötä.

Keho voi oireilla tunnetaakkaa fyysisinä oireina, joille ei löydy selitystä. Hoidossa puretaan haitallisia opittuja käyttäytymismalleja, jotka estävät elämästä täyttä elämää. Oma minäkuva voi olla vääristynyt, jolloin on opeteltava uudelleen tuntemaan itsensä sillä tavalla kuin todella on olemassa eikä miellyttämällä muita tai hakemalla hyväksyntää suorituksilla tai huomiolla ulkopuolelta. Haemme usein rakkautta ja hyväksyntää läheisiltä, jota vaille jäimme lapsena.

Hyvin usein me myös miellytämme ja elämme muiden tunteiden ja tarpeiden mukaan. Olemme oppineet siihen ja samalla hylkäämme omat todelliset tarpeemme ja tunteemme.Tämä voi altistaa mm . masennus, burn out, erilaiset fyysiset oireet. 

TEHOKAS imukuppihieronta

 

Imukuppihieronnassa pääosassa ovat imukupit, joiden alipaine vetää hapekasta verta lihakseen, jolloin aineenvaihdunta lihaksessa käynnistyy ja lihas rentoutuu. 

 

Imukuppauksessa ei esiinny verta vaan se on miellyttävän tuntuinen, rentouttava. Hoidon voimakkuutta voi säädellä kuppien käytöllä. 

 

Imukuppihieronta on erittäin tehokas keino saada selän alueen ja niska-hartiaseudun jännitykset laukeamaan nopeasti ja välittömästi. 

 

Sopii hyvinkin jumittuneille lihaksille! 

Kavitaatio

 

Kavitaatio on kohdennettua vartalonmuokkausta ja rasvanpolttoa, jota voidaan tehdä halutulle alueelle. Hoidon matalataajuinen ultraääni muuttaa rasvan solukkomuodosta juoksevaksi kehossa, jolloin keho muokkautuu ja vapautuva rasva pääsee aineenvaihduntatuotteiden mukana ulos kehosta. Hoito toteutetaan kahden viikon välein tunnin ajan kerrallaan. 

 

Rasvanpolttoa ja muokkausta voi tehdä esim. vatsanalueelle, pakaroille ja reisille. 

 

Erittäin hyvä keino nopeuttaa painonhallintaa ja kehonkoostumusta! 

 

Hoito on edullinen ja rentouttava, miellyttävä sekä turvallinen. 

Shiatsu

 

Shiatsu on lempeä koko kehon hoitomuoto, joka toteutetaan lattialla alustalla vaatteiden päältä.

 

Muistathan ottaa hoitoon tullessasi mukavat ja rennot vaatteet hoidon ajaksi.

 

Hoidossa käytetään mm. erilaisia painelutekniikkaa sekä venytysliikkeitä. Hoito tasapainottaa meridiaani- eli energiakanavia pitkin kehon energiatasoja, jolloin kehon erilaiset epätasapainotilat tasoittuvat. Tukkeumat energiatasoissa aiheuttavat kehoon oireiluja. 

 

Hoito laskee kehon stressitasoa tehokkaasti. Sopii ihmisille, jotka eivät halua hoitoja paljaalle iholle. Vaikuttaa myös kehon tunnepuolelle. 

Hoidot SENSUM KY

 

 

Palveluvalikoimastani saat kokonaisvaltaista vyöhyketerapiaa, shiatsua, imukuppihierontaa, Bemer fysikaalista verisuoniterapiaa sekä kavitaatio- hoitoja.

 

Hoitohuoneeni sijaitsee Teknologiatie 1, Linnanmaalla. 
Käytössäsi on maksuttomat p- paikat aivan pääoven edessä. 
 
Pääovesta tullessasi pääset heti vasemmalle portaikkoon, 2. krs, jossa odotusaula - voit jäädä siihen odottelemaan, tulen hakemaan sinut aulasta. Tarvittaessa myös alakerran aulapalvelu opastaa sinua. Lauantaisin ja klo 16 jälkeen arkisin tulen vastaan sinua ulko-ovelle. 

 

 

 

 

 

BEMER

 

Hoito vaikuttaa kohdistetusti kehon mikroverenkiertoon, jolla on merkitys monissa oireissa ja sairauksissa, tutkitusti mm. diabetes ja erilaiset kipuoireyhtymät. 

 

Hoidossa pötkötellään hoitoalustan päällä, joka on asetettu hoitoplintille/ hierontapöydälle. 

 

Hoidon voi yhdistää muihin hoitoihin ja vaikuttaa näin myös muiden hoitojen vaikutuksiin. Hoitoa voi ottaa myös yksistään. 

 

Hoidon kesto on noin 30 minuuttia. 

KUUMAKIVIHIERONTA

 

Kuumakivihieronta on koko kehon hieronta, jossa kehoa hoidetaan lämpimillä kivillä. 

 

Hoidossa käsitellään kehoa kivien avulla niin asettelemalla kiviä lämmittämään kehoa kuin hieromalla. 

 

Kivien lämpö siirtyy kehoon, jolloin keho syvärentoutuu ja auttaa lihaksia päästämään paremmin irti jännityksistä. Aineenvaihdunta myös paranee tehokkaasti. 

 

Erittäin rentouttava hoitomuoto, joka samalla sekä hoitaa että rentouttaa! 

 

Hoidon kesto noin 50 minuuttia. 

Kokemusasiantuntijan tuki

UUTTA!Kokemusasiantuntijana palvelen sinua matalan kynnyksen tukipalveluin esim. keskustellen tai vaikkapa lähtien mukaasi lääkärikäynneille olemaan sinun äänesi!

 

Suunnittelen sinulle tarpeen mukaan hoitopolkua ja kuljen rinnallasi apua hakien. 

 

Et ole yksin! 

 

Erityisosaaminen ja kiinnostus:

Burn Out, uupuminen

Masennus

Pakko-oirehäiriöt

Ahdistuneisuushäiriöt

Traumataustat ja perimätraumat